не вижу тут мнения , но не обращайте на меня внимания, продолжайте
поддерживать…3. Выражать одобрение кому-либо, чему-либо, согласие с кем-либо, чем-либо, присоединяться к кому-либо, чему-либо.
Зеленський сказав, що не вестиме переговори з Путіним. Я думаю це помилка, залишається сподіватися, що здоровий глузд візьме гору, хоча б після наступних президентських виборів. Я симпатизую Україні і при цьому закликаю українців бути прагматичними: нікуди не дінешся від проблеми, що Росія має можливість обстрілювати ТЕЦ ракетами, і добре ще поки не ядерними (а ще можуть бути удари по АЕС).Якщо не помиляюся, навесні Зеленський пропонував Путіну умови миру: Крим російський на 15 років, безблоковий та без'ядерний статус України, закон про взаємну повагу до мов. Чому б не запропонувати це знову? Тобто. Поки армія відвойовує Херсон та інші міста, це добре, але чи варто далі йти до Криму – дуже сумніваюся.
Нащо переговори, коли немає патової ситуації чи суттєвої загрози поразки?Ті пропоновані поступки - це можливий максимум з української сторони в найгіршій ситуації, яка вже минула.Поїзд пішов. У переговорах небагато сенсу, а в поступках - нуль.
Можно и обойтись без Крыма, даже без ДНЛР. А если Пу применит ЯО, это будет очень грустно.
Quote from: pitonenko on 13 November 2022, 12:53:44Начать с того, что украинцы разные бывают.питоненков сам себя в украинцы записал и пытается говорить от их именитаке вже було вже, как говорил кучмакогда группенфюреру сс одило глобочнику даже другие эсэсовцы в излишней жестокостито он отвечаля сам славянского происхождения и поэтому знаю как обращаться со славянами
Начать с того, что украинцы разные бывают.
Нет, я имел в виду граждан Украины.От того, что заткнешь рот, человек не исчезнет.
Конрад Генляйн тоже был гражданин Чехословакии
а Степан Бандера гражданин УССР
Аксенов, Плотницкий, покойные Жилин, Гиви, Захарченко, Жога тоже были гражданами Украины.
Верно. Подозреваю, что вы привели не полный список.
Гражданином Польши он успел побыть, а вот гражданином СССР-УССР - нет.