https://en.wikipedia.org/wiki/Amuse-bouche
At some point, the amuse-bouche transformed from an unexpected bonus to a de rigueur offering at Michelin Guide-starred restaurants and those aspiring to that category (as recently as 1999, The New York Times provided a parenthetical explanation of the course).
Quote from: Чайник777 on 28 January 2023, 00:06:38https://en.wikipedia.org/wiki/Amuse-boucheЗдесь же разъясние:QuoteAt some point, the amuse-bouche transformed from an unexpected bonus to a de rigueur offering at Michelin Guide-starred restaurants and those aspiring to that category (as recently as 1999, The New York Times provided a parenthetical explanation of the course).
«Комплімент» від закладу – це невелика безкоштовна страва або напій, які передують основному замовленню. Цим можна не тільки формувати позитивний імідж ресторану, а й збуджувати апетит у відвідувача, щоб він замовив якомога більше. Такі заходи допоможуть підвищити лояльність гостей до закладу, забезпечивши, тим самим, стимулювання продажів.
КОМПЛІМЕНТ ВІД ЗАКЛАДУНе варто відразу радіти коли вам приностять те, чого ви не замовляли – цукерку до кави чи просто якісь солодощі разом із чеком в якості компліменту. Насправді ж працівники грають на вашій психології. Вам приємно від того, що про вас подбали, у вас піднімається настрій і виникає бажання заплатити немаленькі чайові.
5 ХИТРОЩІВ, ДО ЯКИХ ВДАЮТЬСЯ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ, ЩОБ НАС ОБДУРИТИ[/url]