я добавляю грецкие орехи в салат
разве они не жирноваты ?
Думаю, усі, окрім арахісу. До арахісу просто байдужий.Благородний каштан у наших краях рідкість. Їв два рази. Тупо солодка картопля. До речі, батат теж їв. Не вражений. Класична картопля мені більше до смаку.Є таке. А їх і не прийнято жменями їсти. Тут або як із соняшниковим насіння: їсти по одному зернятку, роздираючи шишку, - або додавати у щось.
Я не думалa об этом, главное, что они вкусные.
А ямс пробовали ?
Какая великопостная тема
а я чувствую их жирность на вкус
Благородний каштан у наших краях рідкість. Їв два рази. Тупо солодка картопля.
Я елa два вида ямса. Один на вкус как вареная петрушка, другой - картошка
Каштани треба їсти у Парижі. Без Парижа вони не те!