Author Topic: Легкий спосіб для Трампа зупинити війну  (Read 270 times)

Offline Paladin

• Новичок
  • *
    • View Profile
У Росії зараз є, по суті, ніби три народи: аполітична більшість і дві меншини – ліберали (противники війни) та ватники (прихильники війни). Наступний момент у тому, що авторитаризм до тримається на загальному “залякуванні” і сектантстві. Кожна людина зазвичай спілкується лише з однодумцями; ватники спілкуються тільки в середовищі собі подібних, і їм здається, що таких як вони – більшість, і це робить їх захисниками влади.
Трампу потрібно записати на ютубі публічне звернення до Путіна (саме публічне, щоб росіяни це подивилися), з такою пропозицією: Україна віддасть Росії частину територій, наприклад міста Балаклію та Ізюм, якщо Путін погодиться провести до РФ референдум із наступними пропозиціями:
1) Розблокувати youtube;
2) Розблокувати меседжери;
3) Скасування 280 КК РФ;
4) Укладання миру з Україною.
Якщо такий референдум буде проведено, росіяни, напевно, підтримають усі ці пункти, і у ватників трапиться когнітивний дисонанс, вони усвідомлюють, що знаходяться в меншості, і їхні погляди почнуть змінюватися. Швидше за все, Путін відмовиться проводити цей референдум, але сам факт відмови знову ж таки змусить росіян усвідомити, що він їх обманює.
Прошу українців із цього форуму допомогти мені передати мої тексти Дмитру Гордрну, щоб він передав Зеленському, а той Трампу.

Offline Bhudh

• Дважды герой
  • **
    • View Profile
  • 0
  • 0
Во-первых, с какого бодуна Украина должна предлагать РФ какие-то территории, да ещё и уже освобождённые в Харьковской области, на которые вроде никто, кроме Украины, не претендует? (Претендовали в 2014, но ХарьНР накрылась медным тазом.)
Во-вторых, хуйло обрадуется, согласится и нарисует нужные результаты (а как Вы предлагаете контролировать референдум в чекистской диктатуре?!). После чего Трамп разведёт руками и скажет: «Ну, вот видите, россияне сами хотят быть крепостными! И вы, украинцы, давайте, проходите следующими!».
И вообще, что за "референдум" за украинские территории без участия украинцев?! По украинским законам такое нельзя. А чтобы провести общеукраинский референдум, надо до этого остановить войну.

Вывод: план говно, автор мудак. «Напевно».
Jestem dokładny i dociekliwy. (Wg Pinii.)
Всё, что нужно для торжества зла — это бездействие добрых людей. Поэтому бездействовать не надо. Алексей Навальный
Ceterum censeo gebniam esse delendam.
…Когда ты чем-то не интересуешься, то после шокового события ты готов принять любую удобную интерпретацию, которую тебе предложат. Григорий Юдин

Offline Чайник777

• Жестянщик
  • Дважды герой
  • **
    • View Profile
  • 0
  • 0
С алкоголем и наркотиками надо поосторожнее...
Botho Lukas Chor!!!

Offline Paladin

• Новичок
  • *
    • View Profile
  • 0
  • 0
Во-первых, с какого бодуна Украина должна предлагать РФ какие-то территории, да ещё и уже освобождённые в Харьковской области, на которые вроде никто, кроме Украины, не претендует? (Претендовали в 2014, но ХарьНР накрылась медным тазом.)
Во-вторых, хуйло обрадуется, согласится и нарисует нужные результаты (а как Вы предлагаете контролировать референдум в чекистской диктатуре?!). После чего Трамп разведёт руками и скажет: «Ну, вот видите, россияне сами хотят быть крепостными! И вы, украинцы, давайте, проходите следующими!».
И вообще, что за "референдум" за украинские территории без участия украинцев?! По украинским законам такое нельзя. А чтобы провести общеукраинский референдум, надо до этого остановить войну.

Вывод: план говно, автор мудак. «Напевно».

Путін не зможе так просто сфальшувати референдум. А якщо сфальшує, це зафіксують спостерігачі, і це дасть Зеленському з Трампом право не віддавати Росії ці території.
І друге: після першого референдуму потрібно буде нав'язати Путіну другий – на якому росіяни проголосують за повернення Україні територій 2013 року в обмін на зняття західних санкцій. Я впевнений, що росіяни проголосують За.

Offline Bhudh

• Дважды герой
  • **
    • View Profile
  • 0
  • 0
А якщо сфальшує
Не «якщо», а «коли». Оно не умеет по-другому.
Вопрос: нахуа проводить какой-то "референдум", который заведомо даст отрицательный результат?
Да ещё и даст хуйлу много дополнительных нарративов для специальной боевой пропаганды (читай: «пуль для расстрела мозгов гипнабельной части общества»). Откуда в ᚹᛄ (России Фашистской) возьмутся независимые "спостерігачі", кто их сюда пустит и даст им работать?

після першого референдуму потрібно буде нав'язати Путіну другий
Може воно и потрібно, только кто это зможе?

Я впевнений, що росіяни проголосують За.
Закусывать надо. Кстати, а что Вы празднуете? Неужели независимость России от Польши?
Jestem dokładny i dociekliwy. (Wg Pinii.)
Всё, что нужно для торжества зла — это бездействие добрых людей. Поэтому бездействовать не надо. Алексей Навальный
Ceterum censeo gebniam esse delendam.
…Когда ты чем-то не интересуешься, то после шокового события ты готов принять любую удобную интерпретацию, которую тебе предложат. Григорий Юдин

Offline Paladin

• Новичок
  • *
    • View Profile
  • 0
  • 1
Вопрос: нахуа проводить какой-то "референдум", который заведомо даст отрицательный результат?

Мені набридло сперечатися з місцевими дурниками. Ви нічого не знаєте про Росію, швидше за все ні з ким не спілкуєтеся, окрім інших членів цього форуму. Спробуйте вибратися зі свого маленького світу, для початку почати дивитися хороших російських блогерів.

Offline Solowhoff

• Жестянщик
  • Герой
  • *
    • View Profile
  • 2
  • 0

Мені набридло сперечатися з місцевими дурниками. Ви нічого не знаєте про Росію, швидше за все ні з ким не спілкуєтеся, окрім інших членів цього форуму. Спробуйте вибратися зі свого маленького світу, для початку почати дивитися хороших російських блогерів.
то це хароші росіяни у своїх блогах хочуть від українців куп'янськ і балаклію
акуєть
«Вы, Великий Рыжий Кот Ра, воплощение справедливости, покровитель вождей и святой дух. Вы действительно Великий Кот».

"Тая птаха пострашніше байрактара,
баб із неба буде оплодотворять.
І всі діти будуть схожі на Бандеру,
і не зможуть по-кацапськи розмовлять."

хорошого росіянина не видно у тепловізор

Весна прийшла,сади зелені,
Коти @буться,мов скажені,
Собаки з цепу позривались,
Неначе зроду не @бались!
@беться вош,@беться гнида,
@беться баба Степанида...
@беться вся честнАя Русь!
Лиш я вже зовсім не @бусь!

Ситий по горло праведний гнів!
Вчора був людиною — сьогодні озвірів!
Калічив себе праведний гнів!
Якщо боги це дозволили, я вб'ю всіх богів!

Offline Чайник777

• Жестянщик
  • Дважды герой
  • **
    • View Profile
  • 0
  • 0
то це хароші росіяни у своїх блогах хочуть від українців куп'янськ і балаклію
акуєть
этого им мало, они хотят всё до Ужгорода.
Botho Lukas Chor!!!

Offline Владимир

• Гуру форума
  • Трижды герой
    • View Profile
  • 0
  • 0
этого им мало, они хотят всё до Ужгорода.
Мелко мыслите, в 19 в. хорошие русские писали:

Москва, и град Петров, и Константинов град —
Вот царства русского заветные столицы…
Но где предел ему? и где его границы —
На север, на восток, на юг и на закат?
Грядущим временам их судьбы обличат…
Семь внутренних морей и семь великих рек…
От Нила до Невы, от Эльбы до Китая,
От Волги по Евфрат, от Ганга до Дуная…
Вот царство русское… и не прейдет вовек,
Как то провидел Дух и Даниил предрек.

Offline cetsalcoatle

• Эльрат – дракон света
  • Глобальный модератор
  • Дважды герой
  • Благородный муж прям и твёрд, но не упрям.
    • View Profile

Путін не зможе так просто сфальшувати референдум. А якщо сфальшує, це зафіксують спостерігачі, і це дасть Зеленському з Трампом право не віддавати Росії ці території.
І друге: після першого референдуму потрібно буде нав'язати Путіну другий – на якому росіяни проголосують за повернення Україні територій 2013 року в обмін на зняття західних санкцій. Я впевнений, що росіяни проголосують За.
Он конституцию под себя переписал и глазом не моргнул, а Вы про какой-то сраный референдум. :what?
WHITE LIVES MATTER.

Всё, что нужно для счастья, — это тело, не страдающее от боли, и душа, свободная от тревог. (с) Эпикур

Останься прост, беседуя с царями,
Останься честен, говоря с толпой;
Будь прям и тверд с врагами и друзьями,
Пусть все, в свой час, считаются с тобой;

Simba mwenda pole ndiye mla nyama

Offline cetsalcoatle

• Эльрат – дракон света
  • Глобальный модератор
  • Дважды герой
  • Благородный муж прям и твёрд, но не упрям.
    • View Profile

Bhudh кагбэ живёт в России. :what? И при предложенном раскладе всё так оно и будет как он говорит.
WHITE LIVES MATTER.

Всё, что нужно для счастья, — это тело, не страдающее от боли, и душа, свободная от тревог. (с) Эпикур

Останься прост, беседуя с царями,
Останься честен, говоря с толпой;
Будь прям и тверд с врагами и друзьями,
Пусть все, в свой час, считаются с тобой;

Simba mwenda pole ndiye mla nyama

Offline Владимир

• Гуру форума
  • Трижды герой
    • View Profile
Bhudh кагбэ живёт в России. :what? И при предложенном раскладе всё так оно и будет как он говорит.
Естественно, так проходят все «электоральные мероприятия» в РФ.

Прошу українців із цього форуму допомогти мені передати мої тексти Дмитру Гордрну, щоб він передав Зеленському, а той Трампу.
А вот это даже не знаю, как охарактеризовать корректно  :)

Offline Paladin

• Новичок
  • *
    • View Profile

Значить, він ні з ким не спілкується, крім цього форуму.
Ви маєте якесь уявлення, скільки росіян (включаючи путіністів) дивляться зараз ютуб через впн? Якщо ви реально вірите, що росіяни на референдуму проголосують за блокування ютубу, вибачте лікуватися треба.
Я прошу місцевих українців допомогти мені донести мої тексти до таких людей, як Дмитро Гордон чи Михайло Подоляк. Швидше за все зараз Трампу достатньо записати на ютубі звернення до росіян, як усе перевернеться, у більшості росіян трапиться когнітивний дисонанс, і вони ненавидітимуть Путіна і ватників. А потім може бути пізно.

Offline Чайник777

• Жестянщик
  • Дважды герой
  • **
    • View Profile
А вот это даже не знаю, как охарактеризовать корректно  :)
Вы невнимательно прочитали моё сообщение чуть выше  ;)
Botho Lukas Chor!!!