Зокрема. Вам показати Ваш власний блог російською?
Покажіть. Покажіть де я там розказую як слід розмовляти Вкраинською.
(Ну й манкуртом я ніколи не був.)
Я білінгв, чого ніколи не ховав.
То яким з двох "лінґвів" Ви розмовляєте?
(Вкраинська для DarkMax -- це є якиісь сферичний 'санскрит' у вакуумі.)
Репресована Ґ - там є про одзвінчення К при Р.
За'уважьте, що наш "полум'яний патриот" не соромиться висловлюватися в дусі "кривава гебня гигиги
ре'пресована Ґґ гигиги": думає, що так й треба...
DarkMax, Ви здається не здатні прочитати навіть те що пишите самі: там є про о͡дзвінче͡ння [к] ПЕРЕД [р], і вочевить цей про'цесс viдбувається при запозиче͡нні! (А як Вам до речі практика використа͡ння Ґґ в Лемківському діалекті Вкраинської, га? Ви'являється, що ця літера та фонема нікуди не дівалася!)
тому й кажуть "Дергачі", а не "Деркачі"
А чому на Харьківщіні "Дергачі",
а в усіх інших місцях -- "Деркачі"? І що таке сталося в 40х роках, що "Деркачі" стали "Дергачами"? --- Такі як DarkMax, в т.ч. його родичі винищили Вкраинську мову на Харьківщині! І DarkMax цим неабияк пишається: "Перша Столиця мовляв", "УССР, а не просто так мовляв", "ѿ які в мене діди мовляв, як усіх националистів винищили!" І "Дергачі" -- показовий приклад цього ненатурального для Вкраини південнор****ського гека͡ння! (до чого там Ґґ взагалі: де Ви там її побачили?!)
Точно не в школу для прибиральниць №135 ;-)
То в яку?
По'яснюю: як-що Ви посилаєтеся на мовне оточе͡ння і ніяк не кажете, що то за мовне оточе͡ння, то це означає, що тут щось не так.
Був би, був би, але не став: перейменувати [Тім Лідер] на будь-що, бо суперечить правопису.--ЮеАртеміс (обговорення) 18:51, 8 листопада 2020 (UTC) (ви'являється, що Іі між Тт та йншою приголосною окрім Йй можна писати лише в Китайських запозиче͡ннях: "правило дев'ятки" безглузде та безжальне)
Саме так: бо є правопис і наукова система. Буде подібна система від англознавства - буде про що побалакати.
Це типу як на'уковий ком'мунізм та на'уковий атеізм?
А як-що на'укова, то доведіть на'уково, чому "правило дев'ятки" саме таке, а не зворотнє? І чому саме на Китайські запозиче͡ння воно не розповсю͡джується? Ѿ тоді буде про що побалакати. А просторікувати "на'укова система": все мовляв, капець теперь: це є ознакою як-раз антіна'укових спекуляцій! (ось ще --
показовий приклад)
Буде подібна система від англознавства - буде про що побалакати. -- Як, по-Вашому, Вкраинська створена? Стара͡ннями таких "на'уковців" котрі її обсирають як 'книжницьку'(sic!)?! -- Ні: ви спроможні лише паразитувати
PS
І згідно якій такій "на'уці" в один прекрасний момент в Украинській з'явилися "ь+йотована":
https://alt.lingvopolitics.org/index.php?topic=1956.msg40267#msg40267 -- та безліч слів на "-ф" на кшталт "міФФ"? Подібна "на'ука" зводиться до одного: все має бути як у р****ській:
https://site.ua/maxvakul/30612-ostanni-novini-pro-g-kontseptsiyu-serpen-2020/ -- чомусь сам аутор пише не "
херой", а всежтаки "
герой", попри всю НА'УКУ. По'ясне͡ння просте: так пишуть ро**яни. Щодо "на'уки" передачі "тети" строго як "ф" -- теж саме: "на'уковці" чомусь не пишуть "маФематика", хоча здавалося б: "Буде подібна система від англознавства - буде про що побалакати."(тм)
PPS
Ну й, покажіть мені на'уковця котрий розмовляє без означених де'фектів дикції:
https://forum.unilang.org/viewtopic.php?t=51315 -- і я радо з ним побалакаю!